Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

jeanieke-van-leur-office-assistance-administratieve-ondersteuning

Stapelt de administratie zich bij jou een beetje op?

Factureren

Laat mij  voor jou op een nette manier uitwerken wat jij wilt factureren, en die facturen ook versturen. Leer me één keer je jargon te begrijpen en dan heb ik aan een half woord genoeg om voor jou je facturen te maken terwijl jij op pad gaat om nog meer omzet te draaien.

Debiteurenbeheer

Laat mij bijhouden of verzonden facturen ook daadwerkelijk betaald worden, en indien nodig zorgen dat dat wel gebeurt. Vriendelijk of streng, precies zoals jij dat wilt. Natuurlijk met het ook op behoud van je klanten.

Crediteurenbeheer

Laat mij bijhouden wat wanneer betaald moet worden, desgewenst  zorgen voor betaling of jou herinneren aan betaaltermijnen en zelfs maken van betaalafspraken met crediteuren voor inlossen van betaalachterstand.

Invoeren in boekhouding

Prachtig hoor, zo’n on-line boekhoudpakket waarin je zelf je bonnen en facturen in kunt scannen. Het moet alleen wel even gedaan worden. 

Ook moet wel àlles ingevoerd worden, óók de dingen waarvan jij niet wist dat je ze op kon voeren, en waar je boekhoudpakket je nooit om zal vragen.
Ik doe dat wel. zo haal je altijd het maximale uit je belastingaangifte.

Veel zelfstandige ondernemers dromen van het hebben van een administratieve duizendpoot, maar denken dat dit een fulltime werknemer moet zijn en/of hoge kosten met zich meebrengt. Onzin! Met mijn ondersteuning gedurende 1 tot enkele uren per keer, bijvoorbeeld per week of per maand kun je al een heleboel bijkomend werk (lees: kopzorgen) kwijt zijn.

Snel, vakkundig, flexibel en betrouwbaar.

Lijkt je dit wel wat? Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten?