Administratieve ondersteuning

jeanieke-van-leur-office-assistance-administratieve-ondersteuning

Factureren, debiteuren en crediteuren beheren of het invoeren in de boekhouding? Als je het niet bijhoudt kun je je werk niet goed doen, maar je hebt er als ondernemer vaak gewoon geen zin in. En als je succes hebt, dan heb je er geen tijd meer voor. Daar komt nog bij dat het een vak apart is, en wat je niet wilt is fouten maken. Want het herstellen van fouten kost uiteindelijk altijd meer dan de boel meteen goed doen.

Factureren

Laat mij  voor jou op een nette manier uitwerken wat jij wilt factureren, en die facturen ook versturen. Leer me één keer je jargon te begrijpen en dan heb ik aan een half woord genoeg om voor jou je facturen te maken terwijl jij op pad gaat om nog meer omzet te draaien. Laat me jou aan omzet helpen.

Debiteurenbeheer

Laat mij bijhouden of verzonden facturen ook daadwerkelijk betaald worden, en indien nodig zorgen dat dat alsnog gebeurt. Vriendelijk of streng, precies zoals jij dat wilt. Natuurlijk met het oog op behoud van je klanten.

Crediteurenbeheer

Laat mij bijhouden wat wanneer betaald moet worden. Je kunt kiezen of ik zal zorgen voor betaling of dat ik jou zal herinneren aan betaaltermijnen. Ook help ik je graag bij het uitdenken van een handig protocol. Zo voorkom je onnodige kosten.

Invoeren in boekhouding

Prachtig hoor, zo’n on-line boekhoudpakket waarbij je zelf je bonnen en facturen in kunt scannen. Het moet alleen wel even gedaan worden en het moet ook op de juiste manier gedaan worden

Natuurlijk moet wel àlles ingevoerd worden, óók de dingen waarvan jij niet wist dat je ze op kon voeren, je boekhoudpakket doet alleen waar jij opdracht toe geeft, ook als je de verkeerde opdrachten geeft. Het zal je niet aan dingen herinneren die jij vergeet en het zal je niet corrigeren als het niet goed gaat. Ik doe dat wèl. zo haal je altijd het maximale uit je belastingaangifte.

Veel zelfstandige ondernemers dromen van het hebben van een administratieve duizendpoot, maar denken dat dit een fulltime werknemer moet zijn en/of dat dit hoge kosten met zich meebrengt. Onzin! Met mijn ondersteuning gedurende 1 tot enkele uren per keer, bijvoorbeeld per week of per maand ben je al een heleboel kopzorgen kwijt.

Snel, vakkundig, flexibel en betrouwbaar.

Lijkt je dit wel wat? Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten?

Facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer of het completeren van je administratie? Als je het niet bijhoudt kun je je werk niet goed doen, maar je hebt er als ondernemer vaak gewoon geen zin in of geen tijd voor.