Over Jeanieke van Leur

over-jeanieke-van-leur

Jeanieke Office Assistance is van alle markten thuis.

Voor de beste ondersteuning op je kantoor moet je bij mij zijn, daar lees je op deze website alles over, en mis je wat in de informatie? Niets aan de hand, dan mail of bel je me even. Maar wie ben ik dan? Waar kom ik vandaan en wat drijft mij?

Ik ben geboren op 12 juni 1970, zoals gezegd in Hillegom. Pas toen ik 36 jaar was kreeg ik een relatie die een blijvertje zou blijken te zijn, en op 3 juni 2009 trouwden wij. 9 dagen voordat ik 39 zou worden. Wij zijn eigenlijk elkaars soulmate, behalve het beoefenen van onze hobby’s doen we alles samen. Mijn hobby’s zijn diamondpainten (met engelengeduld en aandacht voor detail) en duiken (mediteren met uitzicht).

Hoe ik ertoe ben gekomen om te doen wat ik doe? 

Ik ben de dochter van Jan Leenslag, hij was assurantietussenpersoon voor Aegon (en daarvoor AGO, dat na de fusie met Ennia, Aegon ging heten). Mijn vader genoot grote bekendheid in mijn geboorteplaats, Hillegom. Nu niet meer zo zeer, want het is lang geleden, maar iedereen kende Jan Leenslag van de verzekeringswinkel, vanwege zijn uitstekende vaardigheid om met alle lagen van de bevolking om te kunnen gaan, zijn uitmuntende klantenservice en zijn gevoel voor persoonlijke benadering. Iedereen wist: Praat met Jan en dan komt het goed. Ik heb op persoonlijk vlak vaak met hem over het hek gehangen, maar wat hij voor zijn klanten deed, dat wilde ik ook voor de mijne, en daar maak ik me nog altijd sterk voor.