Vertalen

jeanieke-van-leur-office-assistance-vertalen

Vertalen van teksten van Nederlands naar Engels, van Engels naar Nederlands, van Duits naar Nederlands, maar ook van ambtelijk naar leesbaar Nederlands en zelfs andersom.

Teksten moeten goed overkomen, De spelling en grammatica moeten kloppen en de inhoud moet duidelijk zijn. In een taal die niet de jouwe is valt dat niet altijd mee. In het Engels geldt een hele andere zinsbouw dan in het Nederlands en in het Duits wemelt het nog van de naamvallen die wij allang niet meer gebruiken.

Bij Jeanieke Office Assistance ben je aan het juiste adres om teksten ook in de taal van je klanten correct te doen overkomen. Niet alleen in correcte spelling en grammatica, maar ook met de juiste woordkeuze. Uitdrukkingen en vormen van beeldspraak zijn niet in alle talen hetzelfde. Zo valt er bijvoorbeeld bij ons een kwartje zodra iets ineens duidelijk wordt, maar in het Engels hebben ze het niet over een quarter maar over een  penny. Ik zorg ervoor dat niet alleen je tekst klopt, maar ook dat hij duidelijk is en prettig leest.

Snel, vakkundig, flexibel en betrouwbaar.

Lijkt je dit wel wat? Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten?