Secretaresse wanneer nodig

Secretaresse wanneer nodig

jeanieke-van-leur-office-assistance-administratie-secretariele-ondersteuning
  • “Het hebben van een secretaresse is een luxe.”
  • “Alleen grote bedrijven hebben secretaresses.”
  • “Ik heb niet genoeg te doen voor een secretaresse.”

Ik heb het allemaal al gehoord, en het is vreselijk achterhaald. Een secretaresse geeft lucht, is een sparringspartner, ondersteunt je en versterkt je. Jeanieke van Leur doet dat ook, zonder je vast te pinnen aan standaard uren en tegen een zeer aangenaam tarief.

Een secretaresse is een van de eerste krachten die worden afgeschaft als het minder gaat met een organisatie, en toch ook is ze een van de eerste krachten die erbij worden gehaald als er uitbreiding komt in een organisatie.

Een secretaresse doet namelijk dat wat er op managementniveau gebeuren moet maar waar een ondernemer vaak zelf geen gelegenheid voor heeft. Denk aan:

  • beantwoorden van mail en telefoon
  • verslaglegging van belangrijke overleggen
  • agendabeheer
  • databeheer
  • budgetcontrole
  • en nog veel meer
  • of maar voor een deel. Jij bestelt, ik lever.

Bovendien zorgt ze dat je goed voor de dag komt en uit alle vragen die er per mail en telefoon op je afkomen krijg je door tussenkomst van Jeanieke van Leur alleen de berichten door die jij wilt hebben en ook nog zoals je ze wilt hebben. Vooral dat laatste kan helemaal ad-hoc en ook voor andere ondersteunende werkzaamheden is incidentele ondersteuning heel goed mogelijk. Soms heb je als ondernemer alleen op bepaalde momenten even iets anders aan je hoofd een meestal zijn er dan ook nog dingen die op afstand gedaan kunnen worden. Het mag natuurlijk een vaste regelmaat hebben, maar dat hoeft niet.

Iedere ondernemer denkt wel eens: “Nu zou ik wel even een hulpje kunnen gebruiken maar als deze periode voorbij is, is het niet meer nodig.” of “Op die ene (halve) dag in de week moet er even iemand bij, maar niet meer dan dat, en dat is zelfs met een uitzendkracht niet in te vullen dus heb ik pech.” Als jij ook zo denkt dan heb ik goed nieuws voor je: Jeanieke Office Assistance biedt deze service precies op maat, wanneer jij het nodig hebt, en voor zo lang als jij het nodig hebt. Zo niet, dan hoeft het niet en hoef je dus ook niets te betalen. En er mag regelmaat zijn in de ondersteuningsmomenten, maar dat hoeft niet…

Jeanieke Office Assistance biedt alle secretariële ondersteuning die je maar wenst, en zoveel of zo weinig als je wenst.

Snel, vakkundig, flexibel en betrouwbaar.

Lijkt je dit wel wat? Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten?